معرفی شورای مشارکت

شورای مشارکت های مردمی بیمارستان امام رضا(ع)

شورای مشارکت های مردمی بیمارستان شورائی است مستقل و غیر وابسته به دولت(NGO)  و متشکل از افراد  داوطلب خیر و نیکوکار و دوستدار دانشگاه که از چند سال قبل و برای مدت نامحدود تشکیل گردیده است.

اهداف و فعالیت ها

1-  احیاء سنت نیکوی وقف، ساخت بیمارستان ، درمانگاه و رفع سایر نیازهای بیماران توسط افراد نیکوکار

2-  جذب و جلب کمک های مردمی وافراد خیر از داخل و خارج کشور و ارائه حضور موثر مردم و خیرین در کنار بیمارستان و جامعه پزشکی

3-  تهیه وسایل و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران و اهداء آن به بیمارستان

4-  تأمین هزینه های دارو و درمان بیماران نیازمند بستری و غیر بستری خاص و صعب العلاج

5-  کمک به تأمین تمام یا قسمتی از هزینه های زندگی بیماران نیازمند و بسیاری زمنیه های دیگر

نحوه عضویت

این گروه دارای اعضاء اصلی و پیوسته ( دائمی) و همچنین اعضاء وابسته می باشد که با تمام توان خود کمر همت به خدمت به بیماران بسته اند. چنانچه کسی مایل به فعالیت و عضویت به دو صورت پیوسته و وابسته در شورا باشد می تواند از طریق تماس با شماره تلفن 38022013 در ساعات اداری در خواست عضویت نماید.

نحوه کمک های مردمی

شورای مشارکت های مردمی بیمارستان امام رضا دارای شماره حساب 0105973066009 در بانک ملی شعبه بیمارستان امام رضا(ع) می باشد. افراد نیکوکار می توانند مستقیماً کمک های خود را به حساب مذکور واریز تا در جهت نیازهای مختلف تجهیزاتی، داروئی و درمانی بیماران نیازمند استفاده شود. همچنین می توانند با مراجعه مستقیم به دفتر مشارکتهای مردمی یا واحد مددکاری بیمارستان ضمن اهداء کمک خود و دریافت رسید نوع مصرف کمک خود را نیز مشخص نمایند.

چنانچه کسی مایل باشد کار ماندگاری بعنوان باقیات الصالحات بنا و تامین نماید شواری مشارکت های مردمی بیمارستان این عزیزان را راهنمایی و مشاوره خواهد نمود

گروه بانوان حامی–

در بیمارستان امام رضا(ع) گروهی تحت عنوان گروه بانوان حامی بیماران نیازمند متشکل از تعدادی از بانوان پزشک و بانوان خیر و نیکوکار تشکیل گردیدکه در هر ماه دو روز در روزهای سه شنبه در کتابخانه بیمارستان در سالن کیخسروی گرد هم آمده و به رفع مشکلات دارو و درمانی تعدادی از بیماران صعب العلاج می پردازند. حضور در این جلسه برای کلیه بانوان داوطلب خیر و نیکوکار آزاد می باشد. تلفن داده شد فوق پاسخگوی زمان دقیق جلسات می باشد.

—

واحد مددکـاری اجتماعی –

مددکاری اجتماعی حرفه ای نوع دوستانه مبتنی بر دانش و مهارت خاص است که خدمات آن زمان و مکان نمی شناسد . این حرفه که کمتر شناخته شده است در تیم پزشکی و خدمات بیمارستانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و همه مراجعین می توانند از خدمات و حمایت های مادی و معنوی آن برخوردار شوند.

واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان با تکیه بر اصول رازداری حرفه ای، قادر سازی و احترام به مقام انسانی افراد بصورت شبانه روزی و با حدود 15 نفر کارشناس و کارشناس ارشد آماده ارائه خدمت و حمایت های مادی و معنوی واجتماعی از کلیه مراجعین می باشد. مددکاران اجتماعی بعنوان رابط تیم درمان و خانواده بیمار، در خدمت بیماران و خانواده های آنان بویژه بیماران صعب العلاج می باشند و می توانند با شناسایی افراد خیر و نیکوکار، سازمانهای خیریه و نهاد های حمایتی از خدمات آنان بیماران را بهره مند سازند.

همه افرادی که به نوعی آسیب دیده اجتماعی جسمی و روانی  می باشند، زندانیان و خانواده های آنان، افراد تحت پوشش نهاد های حمایتی ، در راه ماندگان، بیماران صعب العلاج، زائرین و مجاورین نیازمند مراجعه کننده به بیمارستان و افرادیکه به هر نحوی به تنهایی قادر به حل مشکلات خود نیستند می توانند با مراجعه به واحد مددکاری بیمارستان از راهنماییها و خدمات کارشناسان مددکاری بهره مند شوند و مددکاران اجتماعی در تمامی مراحل بستری تا ترخیص ضمن حضور مستمر در بخش و بالین بیماران، خدمات اجتماعی، حمایتی و مشاوره ای لازم را ارائه می نماید.

در صورتیکه مراجعین عزیز بخواهند در خدمات عام المنفعه واحد مددکاری اعم از کمک به هزینه دارو و درمان بیماران نیازمند، مواد غذایی ، خرید تجهیزات پزشکی و دستگاه، ساخت بناهای درمانی و .... مشارکت نمایند می توانند با مراجعه مستقیم به واحد مذکور و یا تماس با شماره تلفن 38022900 با مسئول واحد مددکاری تماس حاصل نمایند .

همچنین شورای مشارکت های مردمی بیمارستان امام رضا(ع) با شماره حساب 0105973066009 بانک ملی شعبه بیمارستان امام رضا(ع) وشماره تلفن 38022013 آماده راهنمایی و دریافت کمک های مختلف خیرین جهت مصارف فوق می باشد.