بازدید دکتر چشمی، رئیس بسیج جامعه کشور از بیمارستان امام رضا (ع)

دکتر مسلم چشمی سرپرست سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور

با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) از فعالیت های جهادی مردم یاران سلامت بازدید کرد.

به گزارش وبدا  سرپرست  بسیج جامعه پزشکی در حاشیه این بازدید گفت: یکی ازکارهای خوبی که در بیمارستان امام رضا(ع) در حال انجام است جمعی از مردم علاقمند به خدمت به بیماران ، تحت عنوان "مردم یاران سلامت" در بخش ها حضور پیدا می کنند و نبود همراهان بیمار را برای بیمار جبران می کنند.

دکترچشمی با اشاره به اینکه داوطلبین  روش های کنترل عفونت ،کمک های اولیه و... را قبل از حضور آموزش می بینند افزود: خوشبختانه این طرح مورد استقبال تیم درمانی و بیماران قرار گرفته است.

وی افزود : مردم یاران سلامت اعم از خانم و آقایان بدون هیچ چشم داشتی در بخش ها ی کرونا حضور پیدا می کنند و به یاری کادر درمان ...

دکتر چشمی ضمن آرزوی سلامتی برای این عزیزان از کلیه علاقمندان برای شرکت در این طرح جهادی دعوت بعمل آورد