آغاز به کار اولين بخش بيماران بين الملي(IPD) در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع)

آغاز به کار اولين بخش بيماران بين الملي(IPD) دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع)

اولين بخش فوق تخصصي مراقبت و درمان بيماران بين المللي (IPD) دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) شروع بکار کرد.

رئيس بخش بيماران بين الملل مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) با بيان اين خبر گفت: بخش بيماران بين الملل مجتمع امام رضا(ع) بعنوان اولين بخش اختصاصي در دانشگاه علوم پزشکي مشهد با تجهيز به 18 تخت مانيتورنيگ و هتلينيگ ويژه در فضايي مناسب، با پذيرش بيمار خارجي در قالب بیماران بین الملل و هموطنان عزیز در قالب تخت‌های رفاهی ویژه و دارای بیمه های تکمیلی بصورت رسمي راه اندازي گرديد.

دکتر مجيد عبدالهي افزود: همچنين بدين منظور تعداد 100 تخت ديگر ويژه اين بيماران در تمامي بخش هاي تخصصي مجتمع تجهيز و آماده گرديده است.

وي با بيان اينکه مجوز(IPD) پذيرش بيمار بين الملل مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) از سال 1396 صادر شده است گفت: با همکاري معاونت درمان دانشگاه و به همت مديريت مجتمع، اين بخش اختصاصي با کادري مجرب و پزشکان متبحر، ويژه بيماران تبعه خارجي در مدت زمان کوتاهي تجهيز و آماده بهره برداري گرديد.

وي تصريح کرد: بيماران خارجي به دو صورت اورژانسي و مراجعه حضوري مي توانند از خدمات فوق تخصصي در اکثر تخصص هاي درماني اين مجتمع و بخش ويژه اين بيماران بهره مند گردند.

وي در خصوص نحوه پذيرش و ويزيت اين بيماران خاطر نشان کرد: واحد گردشگري سلامت مجتمع، مراحل پذيرش و تکميل پرونده بيماران را انجام خواهد داد، پزشک متخصص طب اورژانس نيز بعنوان پزشک متخصص ثابت، بيماران را ويزيت و در صورت نياز در سرويس مورد نياز راهنمايي و بستري خواهد کرد.

دکتر عبدالهي ادامه داد: تمامي خدمات تشخيصي و پاراکلينيکي در مجتمع براي بيماران ارائه خواهد شد و مراجعان نيازي به دريافت خدمات در خارج از مجتمع را نخواهند داشت.

وي ابراز اميدواري کرد: با راه اندازي اين بخش و ارائه روند ارتقاء کيفيت خدمات فوق تخصصي درماني در صنعت گردشگري سلامت، شاهد رونق گرفتن آن در مشهد باشيم.

وي در پايان گفت: با بروز رساني صفحه گردشگري سلامت در پايگاه اطلاع رساني مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) پذيرش بصورت الکترونيکي انجام و خدمات و امکانات بخش بيماران بين الملل اطلاع رساني خواهد شد و در حال حاضر شماره تماس 31802036-051 پاسخگو و پذيراي مراجعين خواهد بود.

روابط عمومي مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع)