اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا شبیه بیماری آنفولانزا است

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: بیماری کرونا همان مراقبت های آنفولانزا فصلی را دارد و فقط میزان سرایت این بیماری شدیدتر از بیماری آنفولانزا است.

دکتر صادقی، در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا شبیه به بیماری آنفولانزا است، تصریح کرد: میزان مرگ ومیر بیماری آنفولانزا به مراتب بالاتر از بیماری کرونا است فقط برای بیماری کرونا ویروس، باید دقت وبررسی های لازم برای اقدامات پیشگیرانه بیشتر از آنفولانزا انجام شود.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا عامل عفونت های تنفسی می شود بنابراین برای پیشگیری از این بیماری به طور مرتب دست ها با صابون شسته شودو افرادی که دچار ناراحتی های تنفسی هستند بهتر است از ماسک استفاده کنند، عنوان کرد: اگر کسی دچار سرما خوردگی است حتما دستمال کاغذی های مصرف شده را باید در سطح زباله درب دار قرار دهند و برای جلوگیری از انتشار سرماخوردگی از ماسک بخصوص در مکان های شلوغ مانند اتوبوس و مترو استفاده کند.

دکتر صادقی با اشاره به اینکه رعایت بهداشت فردی مهم ترین راهکار از شیوع بیماری است، افزود: افرادی که دچار علائم سرماخوردگی هستند بهتر است تا بهبودی کامل در منزل بمانند و اگر علائمی مثل تب شدید، تنگی نفس داشتند به مراکز درمانی برای انجام مراقبت های ویژه مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی  می تواند بدن را در مقابل ابتلا به بیماری مقاوم کند، ابراز کرد: مواد غذایی حاوی ویتامین c وa  می تواند بدن فرد را برای عدم ابتلا یا بهبودی سریع بیماری آماده کند علاوه براین مصرف سبزی هایی مانند اسفناج سطح ایمنی بدن را بالا می برد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مصرف مایعات گرم،  مثل چای، شیر گرم و سوپ، آش می تواند در بهبودی بیمار موثر باشد .

Please publish modules in offcanvas position.