مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)

تقدیر و تشکر از رزیدنت های رتبه های برتر 5 و 10 درصدی بورد کشوری

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

امروز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ طی مراسمی از رتبه های برتر 5 و 10 درصدی بورد کشوری توسط ریاست محترم بیمارستان و معاونت آموزشی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور آقای دکتر شبستری، آقای دکتر علیزاده و آقای دکتر اخوان برگزار گردید، آقای دکتر شبستری، رئیس محترم مجتمع ضمن تبریک به دستیاران رتبه برتر آزمون بورد کشوری، فرمودند:

شما عزیزان سرمایه های ما و باعث افتخار دانشگاه و مخصوصا مجتمع درمانی امام رضا(ع) هستید.

در ادامه جناب آقای دکتر علیزاده اظهار داشت:  در سایه پشتکار، انشالله به موفقیت های بیشتر دست یابید و این روزگاران به عنوان بهترین خاطرات ثبت خواهد شد، این افراد مایه افتخار هستند و امید است که این عزیزان دوباره به عنوان هیات علمی به  این مجتمع بازگردند.

جناب آقای دکتر اخوان نیز بیان کردند: بیمارستان امام رضا ۴۰ درصد از ظرفیت هیات علمی را پوشش میدهد و برای ما از شما عزیزان خاطرات خوبی به جا خواهد ماند و امروز ۱۹ نفر از بچه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد این افتخار را کسب کردند و به زودی تعدادی از این عزیزان را به عنوان هیات علمی در خدمتشان خواهیم بود.

در آخر مراسم از رتبه های برتر با اهدا لوح تقدیر،  شاخه گل و هدیه تقدیر به عمل آمد.