حضور کارکنان مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع) و اعضاي پايگاه بسيج شهيد دکتر ديالمه در همايش شهيد ديالمه

جمعي از اعضاي پايگاه بسيج شهيد دکتر ديالمه و کارکنان مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) در همايش کشوري شهيد ديالمه شرکت کردند.

مسئول پايگاه بسيج شهيد دکتر ديالمه مجتمع امام رضا(ع) با بيان اين مطلب گفت: همايش کشوري شهيد ديالمه تحت عنوان" ديالمه نياز امروز" که در محل مجتمع فرهنگي شهداي سلامت برگزار گرديد جمعي از از اعضاي پايگاه بسيج شهيد دکتر ديالمه و کارکنان مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع) نيز حضور پيدا کردند.

حميد ثقيني ادامه داد: بدين منظور با فراخوان و اعلام امادگي اعضاي بسيج جامعه پزشکي، با هماهنگي معاونت توسعه مجتمع، برنامه ريزي لازم براي حضور همکاران انجام شد.

وي افزود: در سالروزگرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهیدان هفتم تیر اين همايش ملي با حضور خانواده شهيد ديالمه، جمعی از اندیشمندان، مسئولان ارشد کشوری و استانی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران به همت و ميزباني دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گرديد.

وي در پايان گفت: شهيد دکتر عبدالحميد ديالمه بعنوان شهيد بصيرت و شاخص کشوري در هفتم تيرماه 1360 در جريان بمب گذاري دفتر حزب جمهوري بهمراه شهيد بهشتي ويارانش به مقام شامخ شهادت نائل آمد.

روابط عمومي مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا(ع)