برگزاري کارگاه بين المللي آموزشي و باليني اعمال جراحي بيماران صرع درمجتمع آموزشي،پژوهشي ودرماني امام رضا(ع)

برگزاري کارگاه بين المللي آموزشي و باليني اعمال جراحي بيماران صرع در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع)

اولين روز از کارگاه بين المللي آموزشي و باليني اعمال جراحي بيماران صرع در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع) باحضور و سخنراني اساتيد، اعضاي هئيت علمي و به ميزباني اين مرکز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي - مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاري برنامه های آموزشی و بالینی اعمال جراحی بیماران صرع مقاوم به درمان در مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع) و بيمارستان قائم (عج) خبر داد.

دکتر علی گرجی گفت: در این پروژه بزرگ علمی، مشارکت فعال اساتید داخلی و خارجی از مرحله تحقیقات، شناسایی، آموزش و اعمال جراحی بیماران صرع مقاوم به درمان را خواهيم داشت.

وي افزود: تبادل دانش و تجربیات اساتید در جهت اثر بخشی این حرکت بزرگ در عرصه سلامت، تاثیر بسزائی خواهد داشت.

وي ادامه داد: در این مدرسه تمامی تیم های مرتبط با صرع شامل: متخصصین اعصاب بالغین، جراحان مغز و اعصاب، متخصصین اعصاب اطفال، متخصصین مهندسی پزشکی و متخصصین علوم اعصاب پایه، حضور خواهند داشت و میهمانان این پروژه علمی  اساتیدی از کشورهای آلمان و کانادا خواهند بود که در این مدرسه بین المللی با اساتید داخلی در مقوله شناسایی، تشخیص و درمان بیماران با همدیگر مشارکت خواهند کرد.

دکتر گرجي تصريح کرد: با برگزاری دومین مدرسه بین المللی صرع مقاوم به درمان، با مطالعه و تحقیقات بر روی حدود  70 بیمار مبتلا به صرع،  تعداد 7 نفر از بیماران که نیاز به جراحی اپی لپسی دارند و در چند ماه گذشته شناسایی شده اند، توسط یکی از اساتید جراح مغز و اعصاب مورد عمل جراحی قرار خواهند گرفت.

شايان ذکر است: این طرح از سه شنبه  مورخه 31 خرداد الی 2 تیر ماه در بیمارستان های امام رضا(ع)  و قائم (عج) و همچنین دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند برای نام نویسی به وب سایت آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و  یا به دبیرخانه همایش واقع در گروه علوم اعصاب دانشکده پزشکی مراجعه کنند.

روابط عمومي مجتمع آموزشي، پژوهشي و درماني امام رضا (ع)