پيوند قلب بر روي كودك 9 ساله در بيمارستان امام رضا (ع) مشهد

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

پيوند قلب بر روي كودك 9 ساله در بيمارستان امام رضا (ع) مشهد با موفقيت انجام شد.

درست است که مرگ برای هر انسانی رخ می‌دهد، اما برای کودکان سخت و دشوارتر است، هرچند هیچ گاه ما از خدا نمی‌خواهیم که اهداکننده عضو یا اعضایی پیدا شود بلکه همیشه می‌گوییم که امیدواریم خانواده‌هایی که فرزندان یا اعضای آن‌ها دچار مرگ مغزی شده اند، از صمیم قلب رضایت داشته باشند تا اعضای بدن آن‌ها به نیازمندان اهدا شود.

با وجود شرايط سخت و عبور از پيك چهارم كرونا، و به همت تيم پيوند قلب و ريه دانشگاه، با همکاری بیمارستان منتصریه سومين پيوند قلب اطفال و هفتادو دومين پيوند قلب دانشگاه مشهد در 18 ارديبهشت ماه  امسال در بيمارستان امام رضا (ع) بر روي پسر بچه 9ساله ساكن طبس با موفقيت انجام شد.

جراح تيم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت:  قلب اهدایی از آقايي 37 ساله که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضا منتصریه دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به کودک بیمار پیوند شد.

در حال حاضر حال عمومي بیمار خوب است و در بخش مراقبت های ویژه دوران نقاهت را طی می کند.

خوشبختانه تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت همکاران جوان دانشمند، متعهد، علاقمند و دلسوز بیمار تشکیل شده که هر چه از شروع فعالیت تیم می گذرد هماهنگی آن بارزتر و نتایج آن نیز بسیار مطلوب تر گشته است.

لازم به ذكر است در این عمل گروه بیماری های مادرزادی قلب و قلب کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد : دکتر بهزاد علیزاده فوق تخصص قلب کودکان و مسئول تیم پیوند قلب کودکان، دکتر نقیبی فوق تخصص قلب کودکان، دکتر اخوان فلوشیپ ای سی یوکودکان، با گروه پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری داشتند.

دکتر رضا باقری رییس تیم پیوند قلب و ریه، دکتر محمد عباسی رییس تیم پیوند قلب و جراح قلب، دکتر ناهید زیرک متخصص بیهوشی، دکتر علیرضا صداقت و دکتر شهرام امینی فوق تخصص مراقبت های ویژه ،دكتر فروه وکیلیان وسارا اميني فوق تخصص قلب و نارسایی قلب  ، و دکتر امیر هوشنگ محمد پور فارماکولوژيست و دکتر سید حمید رضا حسینی خواه جراح قلب از اعضای تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند..

جراح تیم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از همکاری صمیمانه و دلسوزانه تیم پرستاری پیوند قلب و ریه اتاق عمل، ای سی یو قلب باز و بخش جراحی قلب باز قدردانی نمود.

به اميد اينكه با رعايت كامل پروتكل هاي بهداشتي و ريشه كني ويروس كرونا در آينده بتوانيم خدمت گذار بيماران كانديد پيوند قلب و ريه دانشگاه علوم پزشكي مشهد باشيم.