برگزاری اولین دوره مربیگری مراقبت های ویژه پرستاری در مشهد

برگزاری اولین دوره مربیگری مراقبت های ویژه پرستاری در مشهد

اولین دوره بین المللی تربیت مربی بیسیک برای مراقبت ویژه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان امام رضا (ع)مشهد  برگزار شد

به گزارش وبدا، دکتر شهرام امینی مسئول برگزاری دوره بیسیک در دانشگاه علوم پزشکی گفت: در این دوره سه روزه، اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و کارشناسان ارشد مراقبت های ویژه حضور دارند.

وی افزود : این دوره از روز چهارشنبه دوم مهر ماه  در بیمارستان امام رضا (ع) آغاز شده و تا چهارم مهرماه ادامه دارد.

دکتر شهرام امینی گفت: هدف از برگزاری این دوره آماده سازی پرستاران  برای کار در بخشهای icu با آموزش اصول  مراقبتهای ویژه پرستاری برای ارائه خدمات مناسب و استاندارد به بیماران بد حال می باشد .‌

عضو هیات علمی گروه بیهوشی دانشگاه افزود :این برنامه برای مراقبت ویژه پرستاری با همت گروه مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، مرکز تحقیقات بیهوشی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی و اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری شیراز،ریاست بیمارستان امام رضا (ع)و با حمایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب سخنرانی های علمی در صبح و‌کارگاه های مهارتی در عصربرگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه مشهد دومین شهری است که بعد از شیراز این دوره را برگزار می کند،افزود: این دوره از سال ۲۰۰۴ شروع شده و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای آسیا ،  اروپا ، افریقا ، استرالیا و آمریکای جنوبی برگزار می گردد.

گفتنی است : در پایان دوره به شرکت‌کنند گان با انجام آزمون وارزیابی عملی، مدرک بین المللی اعطا خواهد شد.