واحد آمار و سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS)

معرفی واحد

واحد آمار مسئوليت گردآوري، تلخيص و طبقه بندي و نهايتا پردازش و تجزيه و تحليل اطلاعات بيماران بستري و مراجعين سرپايي را بعهده دارد. اين واحد از سال 1380 وارد مرحله جديدي از پردازش اطلاعات ( پايش روزانه آمار و گزارشات با HIS ) گرديده است.

همكاري با بسياري از طرحهاي تحقيقاتي و نيز آموزش دانشجويان مختلف از جمله دانشجويان رشته مدارك پزشكي و فناوري اطلاعات سلامت درخصوص مفاهيم آمار و تجزيه و تحليل فرمولهاي آمار بيمارستاني ، آموزش به منشي ها و كاربران بخش هاي درماني جهت نحوه صحيح جمع آوري اطلاعات آماري بخش ها و استفاده از گزارشات HIS در راستاي برنامه عملياتي بيمارستان و رسيدن به اهداف تعريف شده ، گرديده است.

اهم فعالیت های واحد HIS

• تسهیل در روند  جمع آوری داده ها با شناسایی چالش های جمع آوری
  • بررسی و نظارت بر صحت و ارتقاءکیفیت داده ها با بررسی فرایندهای سیستمی ثبت اطلاعات در HIS(کارايي- اثر بخشي - رضايت کاربران و در صورت نیاز انجام بهینه سازی)
  • بررسی درصد کامل بودن ایتم های اطلاعاتی مورد نیاز جهت ارائه گزارشات