حضور پرشور کارکنان بیمارستان در راپیمائی روز قدس

کارکنان بیمارستان امام رضا (ع) همگام با دانشگاهیان و مردم مشهد در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند

به گزارش خبرنگار وبدا کارکنان بیمارستان امام رضا (ع) همدل و هم صدا  با امت بزرگ روسول الله (صلی علیه وآله وسلم ) و دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی  در این راهپیمائی شرکت کردند و این حرکت عظمی را مشتی محکم بر دهان استکبار جهانی و صهیونیسم اشغالگر می دانند.

.
راهپیمایی که با حضور گسترده و پرشورتر از قبلِ آحاد مردم شرافتمندِ حامی مظلومان و مقابله‌کنندگان با خوی ضدبشری مستکبرین و اذناب ذلت‌پیشه استکبار از جمله رژیم جعلی و ددمنش اشغالگر قدس و حکومت‌های مرتجع قبیله‌ای شد.
بدون تردید آثار و برکات این حرکت و خیزش مردمی علیه استکبار و ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی ، محدود به فلسطین و فلسطینیان عزیز نبوده بلکه علاوه بر این مهّم و تقویت 'جبهه مقاومت و بیداری اسلامی' موجبات افزایش و پشتوانه امنیّت ملّی کشور شیران روز و زاهدان شب و به زانو درآورندگان سردمداران کفرپیشه نظام سلطه یعنی ام‌القرای جهان اسلام، ایران اسلامی را در پی خواهد داشت.