نوشته شده توسط مجتبی رفائی بازدید: 280

تولد موفقیت آمیز 4 قلوهاي سال 96 در بيمارستان امام رضا (ع) مشهد

يك زن 34 ساله كه بدون  استفاده از دارو باردارشده بود درسومين زايمان خود 4 قلو به دنيا آورد.

به گزارش وبدا :اين مادر 34 ساله كه  از اسفند ماه سال گذشته  با دردهاي زايماني به بيمارستان امام رضا(ع) مراجعه كرده بود تحت نظارت تيم پزشكي قرارگرفت و پس از بررسي و تمهيدات لازم  در 15 فروردين 96 با انجام عمل سزارين ،چهار قلوبه دنيا آورد.

دكتر ليلي حفيظي متخصص جراحي زنان گفت : اين چهار قلو ها كه سومين زايمان يك خانم 34 ساله هستند ، بدون مصرف هيچگونه دارو و به صورت طبيعي در 34 هفته بارداري  به روش سزارين متولد شده اند .

دانشیار دانشگاه علوم پزشكي  با اشاره به اينكه مصرف داروهاي  كمك باروري باعث تولد چند قلويي در مادران مي شود خاطر نشان كرد: زايمان هاي چند قلويي باعث عوارضي  مانند : زايمان زودرس ،سقط ، تولد نوزاد ن كم رس ،مرده زايي و... مي شود.

دكتر حفيظي افزود: ازچهار قلوهاي متولد شده  در اتاق عمل جراحي زنان بيمارستان امام رضا (ع) 3 نوزاد دختر و يك پسر با وزن هایی بين  1800 تا 2100 گرم  می باشند.

حال عمومي نوزادان رضايت بخش مي باشد و در بخش نوزادان بيمارستان امام رضا (ع) بستري و تحت مراقبت های  پس از تولد مي‌باشند .

پدر چهار قلوها ضمن تشكر از تيم پزشكي، مامايي و پرستاري  بخش زنان و مامائي بيمارستان امام رضا (ع) در مدت يك ماه بستري  گفت: با تولد اين چهار فرزند صاحب 6 فرزند شده ام  و از اينكه اين هديه‌هاي خدايي سالم هستند خدا را شاكرم.