Mashhad University of Medical Sciences
منو اصلی

موفقیت تیم تخصصی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در انجام تعویض مفصل آرنج

عمل تعویض مفصل آرنج  در بیمارستان امام رضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی یک خانم 42 ساله توسط تیم تخصصی ارتوپدی با موفقیت انجام شد

دکتر علی مرادی فلوشیپ جراحی دست گفت: این عمل که تا کنون در بیمارستان های دولتی انجام نشده است با همکاری تیم ارتوپدی  اتاق عمل مرکزی بیمارستان امام رضا (ع)  بر روی خانم 42 ساله که به دلیل آرتریت روماتوئید ( روماتیسم مفصلی ) از درد شدید رنج می برد روز سه شنبه 10 اسفند ماه با موفقیت انجام شد.

وی گفت : آرتروز،شکستگی،روماتیسم ،جوش نخوردن محل شکستگی و... باعث درد شدید مفصل ها می شود ،که برای خلاصی از رنج درد ، برای بیمار مفصل فلزی و یا پلیمری جایگزین می شود.

وی خاطر نشان کرد : در گذشته برای کاهش درد بیمار مفصل را خشک می کردند که باعث می شد آرنج هیچ حرکتی نداشته باشد و بیمار نتواند کارهای روزمره خویش را انجام دهد، ولی با روش تعویض مفصل بیمار پس از مدتی می تواند بدون اینکه دردی را متحمل شود به کار کند .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : در این روش که  بخش های آسیب دیده آرنج حذف و با پروتزهایی که از جنس فلز و پلیمرهستند جایگزین می شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی افزود : مفصل تعویض شده با توجه به شرایط کاری فرد بین 5 تا 10 سال برای بیمار مفید است.

دکتر مرادی  با بیان اینکه 2 سال است که  کلینیک دست در بیمارستان امام رضا (ع) و قائم (عج) راه اندازی شده است خاطر نشان کرد: در این کلینیک بیماری های دست به طور فوق تخصصی درمان می شوند.

وی حال عمومی بیمار را خوب عنوان کرد و افزود تا چند روز دیگ از بیمارستان مرخص می شود